Manikura

Poleg obraza so roke najbolj izpostavljene vremenskim vplivom, zato jim je potrebno nameniti posebno skrb. Pravijo, da so roke prvi pokazatelj naše starosti.

Zato jim namenimo pozornost in jih razvajajmo s kremicami ter  tako poskrbimo, da imajo dovolj vlage in zaščite pred zunanjimi vplivi. Seveda pa za to, da so roke lepe na pogled, poskrbijo tudi urejeni nohti.

Pri nas  po pregledu in oceni stanja vaših rok ter nohtov ter seveda vaših željah,  poskrbimo, da boste odšli z lepimi, urejenimi rokami, ki jih ne boste rabili skrivati pred radovednimi pogledi.

Tako  vam poleg naravne manikure, ki vključuje urejanje obnohtne kožice, krajšanja in oblikovanja nohtov, lahko naredimo tudi piling rok, s katerim odstranimo odmrle in suhe delce kože ter  očistimo nohtno ploščo, prav tako pa lahko naredimo anti age masko, ki vaše roke navlaži in nahrani.

Po želji vam nohte lahko tudi nalakiramo.  Kajti lak je v prvi vrsti zaščita vaših nohtov in šele potem dekoracija, lepotni  dodatek,…

Uporabljamo lake znamke Jessica, ki ne vsebujejo toluena, formaldehida in DBP, so prijazni do ljudi in okolja in niso testirani na živalih.

Permanentno lakiranje

Poleg klasičnega lakiranja, se lahko odločite tudi za permanentno lakiranje, ki je obstojnejše in tako primerno za današnji ,hiter tempo življenja, saj vam omogoča, da imate urejene nohte tudi do 14 dni ali več, odvisno od načina življenja.  Tudi pri permanentnem lakiranju uporabljamo lake znamke Jessica – Geleration,  prav tako pa lake znamke OPI – Gel Color, ki prav tako ne vsebujejo  toluena, formaldehida in DBP.

permanentno-lakiranje
podaljsevanje-nohtov

Podaljševanje nohtov

Če so vaši nohti kratki,  lomljivi, pogriženi  in jih zato skrivate pred tujimi  pogledi,  pri nas poskrbimo za to s podaljševajem z gelom ter nanosom laka po vaših željah. In že bodo vaše roke in nohtki urejeni in ne bo vam jih več potrebno skrivati.

Naročite se na želeni tretma,  pridite in poklepetajte z mano ob čaju, medtem pa vam uredim vaše roke, noge,…