Nega obraza

Pri negi obraza vedno najprej obraz temeljito očistimo s površinskim čiščenjem. Tako odstranimo ličila in nečistoče ter pripravimo kožo na nadaljnjo nego.  Skrbno in intenzivno čiščenje kože je namreč ključ do  vidnih rezultatov.

Nadaljnjo nego nadaljujemo v skladu z vašimi željami. Izbirate lahko med sprostitveno nego, nego problematične,  suhe, občutljive,mlajše, malo starejše pa tudi zrele kože.

Izdelke izberemo glede na tip, predvsem pa na trenutno stanje kože.

maska
nega-1-1

Pri vseh negah uporabljamo izdelke  kozmetike NEOVITA, ki so naravni, brez konzervansov, imajo sterilno embalažo, so brez gostil, mineralnih in silikonskih olj ter barvil. Vsebujejo zdravju prijazne sestavine, ki jih koža  zelo dobro prenaša.

Pri NEOVITA izdelkih je moč rastlin kombinirana z inovativnim sistemom učinkovin. S posebno tehnologijo, ki pripravi nežne pene, je poskrbljeno, da se  učinkovine natančno porazdelijo po koži, kar poskrbi za izjemne rezultate. Koži identični lipidi se integrirajo v lipidni plašč kože in tako poskrbijo, da se le-te kvalitetno  absorbirajo v globje plasti kože.

NEOVITA uravnava zaščitno plast kože, ki je podlaga za učinkovito delovanje posebej izbranih učinkovin. Rezultat je vidno in občutno lepša koža.

Naročite se na želeni tretma,  pridite in poklepetajte z mano ob čaju, medtem pa vam uredim vaše roke, noge,…